• Kippenhok Bunny
  • Kippenhok Bunny
  • Kippenhok Bunny
  • Kippenhok Bunny
  • Kippenhok Bunny
Hier afgebeeld: Kippenhok Bunny binnenhok links. Formaat S. Geschikt voor circa 2 a 3 krielkippen

Productbeschrijving:

Kippenhok Bunny is een degelijk kippenhok gemaakt van onderhoudsvrij éérste klasse geïmpregneerd hout zodat u er jaren lang plezier van kunt hebben. Het kippenhok is in 2 verschillende kleuren verkrijgbaar: groen geïmpregneerd of zwart geïmpregneerd. Het kippenhok bestaat uit een nachthok met ren. Het gaas van de ren zit op de binnenzijde van de frames.

De kippen kunnen de ren gemakkelijk bereiken via het trappetje vanuit het nachthok. Standaard wordt er een zitstok, trapje en een los legnest voor binnenzijde bijgeleverd. Mocht u er meer dan 4 kippen willen raden we aan om een extra zitstok bij te bestellen.

Ook is het mogelijk om een luikje in het nachthok bij te bestellen. Dit luikje is er voor om het nachthok af te kunnen sluiten van de ren. Bijv voor het schoonmaken van het nachthok. Dit is dan te bedienen aan voorzijde van het kippenhok met behulp van een touwtje. 

Om ruimte te kunnen winnen in het nachthok kunt u kiezen voor een legnest aan de buitenzijde van het nachthok. Deze is middels een scharnierende klep, gemakkelijk open te doen waarna de eieren uit het legnest gehaald kunnen worden. Bij de keuze voor een legnest aan de buitenzijde komt automatisch het legnest aan de binnenkant te vervallen.

Technische specificatie
Kleur Zwart / groen geïmpregneerd
Houtsoort Vuren geïmpregneerd
Framewerk 38x45mm
Gaas Maas 19mm, dikte 1,08mm
Hang en sluitwerk Verzinkt
Bodem binnenhok Betonplex
Bouwpakket Optioneel (panelen voorgemonteerd)
Bevestigingsmiddelen Inclusief
Ramen Plexiglas
Binnenhok Deur aan voorkant
Dak 4 mm dik waterbestendig stevig bitumen dakleer, kleur blauw/antraciet.
Ren Deur op zijkant
€ 499,00
Betalen mogelijk met Ideal Betalen mogelijk met Bancontact Betalen mogelijk met Belfius Betalen mogelijk met Giropay Betalen mogelijk met ING Homepay Betalen mogelijk met KBC CBC Betalen mogelijk met Sepa overboeking Betalen mogelijk met Sofort

Liever maatwerk?

Heeft u liever een dierenverblijf op maat? Neem dan contact op of kijk op onze maatwerk website voor een zeer groot aanbod.

Dierenverblijven van der Land
Afmeting specificaties
Type: Lengte (cm): Breedte (cm): Hoogte (cm):
S 180 80 140

Funderingsbalk

Optioneel hardhouten funderingsbalk met paaltjes voor in de grond om het kippenhok waterpas te stellen en vast te zetten. Tevens om optrekkend vocht in het geïmpregneerd hout te voorkomen.

Kwaliteit

  • Onderhoudsvrij éérste klasse geïmpregneerd hout.
  • Standaard meegeleverd stok en trapje.